2641059444 Ηρώων Πολυτεχνείου & Καλυβιών - Πλατεία Χατζοπούλου, Αγρίνιο kazakos.g.akrividis.a@gmail.com

 

​Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
BLOKAPORTA | ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Η BLOKAPORT σε συνεργασία με την TESIO PORTE ITALY μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, επενδύουν στην έρευα και δίνουν λύσεις ως την πιο μικρή λεπτομέρεια. Επιδίδονται στη δημιουργία νέων ποιοτικών προϊόντων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Οι θωρακισμένες πόρτες BLOKAPORT σας παρέχουν ποιότητα, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Στην BLOKAPORT στηριζόμαστε στην υψηλή τεχνολογία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και έχουμε τους λόγους μας γιατί αυτό μας προσφέρει την ευχαρίστηση της δημιουργίας εκτός από παραγωγικές διαστάσεις θωρακισμένων θυρών.

 

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατά παραγγελία μονόφυλλες - δίφυλλες ή με πλαϊνά σταθερά στα μέτρα του σπιτιού σας με μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αισθητικής σας. Εμείς όλοι οι άνθρωποι της BLOKAPORT φροντίζουμε τα προϊόντα μας σε όλα τα στάδια παραγωγής για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματική ποιότητα και υψηλή αισθητική.


 

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ - ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ - ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Αναβαθμίζουμε κλειδαριές όλων των εταιρειών από μεγάλο κλειδί σε μικρό, με νέο σύστημα καταπέλτη και ατσάλινο προστατευτικό defender για να μην σπάει ή τρυπάει ο κύλινδρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Οι κατασκευές μας έχουν ξεπεράσει κάθε τεστ αντοχής & ποιότητας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ